středa 8. prosince 2021

Postavy 2.


 Desiree: Pracuje pro módní časopis Styl, protože se ráda zajímá o módu. Když si jednou zraní ruku, pozná Calluma. Místního fyzioterapeuta, který má praxi v nemocnici. Co osud chce, narazí na sebe i coby sousedi. A posupně se zamilují.
 
Rayna: Vrací se asi po roce a půl, bydlí u nevlastního strýce Tana. Vlasy si přebarvila na blond, což dost Tana překvapilo. S kamarádkou bydlely spolu a chodily na brigády. Ikdyž to chce Tano, ona dostudovat nechce. Vlasy mají zase svou barvu. Ale průšvihů není dost. Opije se na večírku, málem se vdá za Emreho, kterého poznala když byla mimo město.

Callum: Pracuje jako fyzioterepeut. O orinaci se dělí s Pearl. S pacienty pracuje i v nemocnici, nebo u sebe doma. Když léčil Dess, zamiloval se. Ukázalo se, že jsou i sousedi. Je dobrým kámošem Declana a Erin. Ikdyž se už tak často nevídají.

Kieron: Je architektem, kdysi spolupracoval s Acem. Nyní na prosbu kamaráda Sergia začíná pracovat pro Emreho. Bratra Sergia. Dojíždí každý den hodinu do práce. Udržuje si kondičku během a plaváním.

 Emre: Je mladším bratrem Sergia, byl od mala průserář. Teď dědí po dědovi stavební firmu. Sergio má obavy, že tak úspěšnou fimu dovede ke krachu. Najímají Kierona. Emre asi před dvěma roky potkal Raynu, málem se vzali. Místo řešení situace zdrhá.

 Ferit: Je detektivem, jeho rušný život je dost pestrý. Samotář se skvělou kondičkou. Rád sportuje. Do života mu během případu, který řeší vztupuje Sania.

 Sania: Je nadějnou zpěvačkou a příležitostnou herečkou. S kariérou začala už na střední škole. Brzy se o sebe musela naučit postarat sama. Má romantickou duši, miluje bílou, růžovou a modrou. A růže. Pozná Mellody a Julii, Mell jí začne navrhovat šaty. Na Vánočním večírku narazí i na svou kamarádku Marry.

 Vanessa: Po přečtení inzerátu, začíná pracovat jako modelka pro Mellody. Má ráda jemné vůně a barvy. Jednou se v restauraci srazí s Noellem, zaujme ji. Je to zajímavý kluk. Její dobrou kamarádkou je Thalie, zná i její sestěnici Brendu.

 Noell: Pracuje s Tanem ve společnosti pro vývoz a dovoz. Přátelí se s Raynou a pomáhá ji řešit průšvihy. Pracoval jako model, ale nechal toho. Během té doby byl zamilovaný, ale nedopadlo to dobře. Nedávno se v restauraci srazil s Vanessou a se snaží o ní zjistit víc.

 Agnes: Je vdaná za Dona, kdysi byl jejím osobním řidičem. Z paličaté a náladové slečinky je soběstačnou podnikatelkou. Její společnost vyrábí módní doplňky jako kabelky, boty a šperky. K ruce má několik šikovných návrhářů. Na trhu se jí daří moc dobře.

 Mia: Dokončila uměleckou školu a začíná pracovat u Agnes. Líbí se jí jednoduché a elegantní věci a v tom duchu i navrhuje. Miluje svěží parfémy a kabelky. Těch má doma spoustu. Chce buď malý byt, nebo spolubydlící.
 
Pěkný den,..

8 komentářů:

  1. Moc hezká rekapitulace kdo je kdo, to mě vždycky baví, u kafíčka pohodička:) Všichni jsou tak krásný!:)

    OdpovědětVymazat
  2. To jsou mi divy... ;-) Koukám, že Agnes poněkud vyměkla ;-) Olík má zpátku bývalku... Uvidíme, jak se budou děje vyvíjet dál ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jestli doslova vyměkla uvidíme :-) Svou povahu má pořád..

    OdpovědětVymazat
  4. Perfektní rekapitulace, To je vždycky jednou za čas nutné udělat.

    OdpovědětVymazat
  5. Mne len nejde do hlavy, ktorá Rayna bola pred touto blondínkou.😁 No, to sú mi zmeny. Callum konečne potrebuje krásnu a hlavne stálu partnerku.😃 A som zvedavá na príbehy nových postáv.😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Před tím byla ta tmavovlasá, měla černé body s balonovými rukávy. Call se také jednou dočká :-)

      Vymazat

Julie

 ..Krásná barva, ladí k očím..  ..Oboje krásky vedle sebe..   Pěkný den,..