neděle 28. srpna 2022

Co ty na to

 

 Me: Juli, ahoj. Nečekala jsem tě. Ju: Vidím. Kam ses tak ohodila ? Me: Nikam, to je můj poslední výtvor. Byla jsem ho jen nafotit. Ju: Jsou skvělý a seknou ti. Sergiovi by ses v nich líbila. A moc ! Mají skvělou barvu a střih. Sedni si, pustím tě.

 Me: Odkud jdeš ? Ju: Z města. Byla jsem si koupit něco do pokoje. Týý, Mell. Já .. Me: Co ? Ju: Seznámila jsem se s jedním klukem, je vážně super. Krásnej a tak vysokej. Je to už trochu dýl, ale chtěla jsem to s tebou taky probrat.
Me: Od toho jsme přeci sestry. Můžeš mi říct všechno.

 Ju: Moc se mi líbí, potkala jsem ho v restauraci ten den, kdy jsem čekala na tebe a ty jsi to odvolala. Nechala jsem mu tousty pro tebe. No a asi za čtrnáct dní jsem ho potkala v obchodě. Chtěla jsem vázu a on něco kupoval tetě. Pomohl mi, protože jsem na ní nedosáhla. A je milej. Moc milej.
Me: Jsem ráda za tebe. Chci aby jsi byla spokojená. Ju: Mell, že mi někdy ty šaty půjčíš ? Jsou úžasný !

 Me: Spíš ti ušiju podobný, co ty na to. Ju: Tak jo, moc se mi líbí, ale moc je nezměň. Me: Jojo. Juli a co škola ? Ju: Děkuji. Moc se mi líbí. Mell, školu zvládám levou zadní, to je v pohodě. Neboj se. Vždyť tam chodíme spolu. Joo a kdy mě seznámíš se Sergiem ?
Me: Brzy. A teď se pustíme do papírování.
 
 Pěkný den,..

6 komentářů:

Nathaniel

   ..Už se ve skříni nudil, oblékl co dům dal. Je zkrátka dokonalej..   Pěkný den,..