neděle 19. května 2024

pondělí 13. května 2024

Ray a Emre

 ..Emre upravoval a překresloval plány. Chtěl to dovést k dokonalosti..

 Ra: Ahoj Emre. Můžu dál ? Em: Ahoj Ray, no jasně. Posaď se, pojď.

 Ra: Snad nezdržuju, nemáš moc práce ? Em: Upravuju plány, překresluju. Už na nás trochu tlačí, aby mohli začít stavět.

 Em: Jak se máš ? Ra: Já dobře, hmm, chtěla jsem se přijít podívat. Kde pracuješ a tak.
..Lehce položil dlaň Ray na nohu. Trochu znejistěla, ale snažila se, nedat to znát..
Em: To je fajn, jsem rád, že jsi tu. Nedáš si kávu ? Ra: Někdy příště, nerada bych zdržovala. Ty plány jsou moc duležité. Em: Ještě chvilku počkají, věř mi. Sluší ti to.

 Ra: Děkuji ti. Kancelář je pěkná. Zajímave stěny. Em: Jsem tu s kámošem. Ra: Není tu ? Ještě jsem ho neviděla. Em: Kieron je u klienta, brzy ho poznáš. Jednou vás představím. Ra: Už bych měla jít. Em: Nechceš semnou na večeři ? Rád bych tě pozval. Ra: Můžeš se mi ozvat, domluvím se. Kontakty se nezměnily. Em: Ozvu se.. Ra: Ahoj. Em: Ahoj.

 Pěkný den,...

úterý 7. května 2024

Nové kamarádky


 Br: Jsi zabydlená, to je super. Jsem ráda. Mi: Já nepotřebuju nic extra, třeba časem ještě něco upravím. Ale to nespěchá. Byt se mi moc líbí, je prosluněný, světlý. Br: Ano, máš pravdu.
Br: No a jak se ti daří v práci ? Mi: Pracuju a pracuju.  ,,úsměv" Br: Co teď navrhuješ ? Mi: Mám rozpracovanou kabelku, velikostně tak akorát pro základní věci a i deštník se vejde. Br: A co barva ? Mi: Nad ní se ještě rozmýšlím. Asi krémová, víc ti nepovím.

 Br: No bude to těžký, já budu dost zvědavá. Mi: Tak to nesmíš vyzvídat.
,,rozesmály se obě"
Br: Mám ráda módní věci. Mi: Myslíš že já ne ? Proto navrhuju, můžu tvořit dle vlasních představ. Ale nemůžu si to nechat. Platí se všechno. Br: To je škoda, za tu dřinu co do toho vkládáš. Mi: Hmm. Jak dlouho jsi modelkou? Br: Rok a půl. Tři měsíce jsem u Royalty. Sestřenka tam je místo Jordan, pracuje s Nathanem. To ti je tak krásnej chlap. Mi: To je ten slavnej TOP model ? Br: Ano, jen je zadaný. Škoda. Mi: Tak už to bývá, ti krásní a úspěšní jsou zadaní.

 Br: A ty někoho máš ? Mi: Ne. Br: Jsi moc krásná, proč ne ? Mi: No nikdo se neobjevil. Br: To je škoda. Mi: Třeba někdy. Já nikam stejně moc nechodím. Br: Asi tě budu muset s někým seznámit. Nechceš se přijít podívat na focení ? Mi: Ráda někdy přijdu, podívat se. Br: Super. Tak půjdeme ? Musíme na nákup. Mi: Jasně, jdeme.

Ma: Ahoj Mio, rád tě znovu vidím. Mi: Matteo ?

Pěkný den,...

neděle 5. května 2024

středa 1. května 2024

Violainesss


 ..Šaty a legíny jos od Kačky..

 ..Moje duo Violaine. Lucy a Mia..





 Pěkný den,...

sobota 27. dubna 2024

Nathaniel

 




 ..Už se ve skříni nudil, oblékl co dům dal. Je zkrátka dokonalej..


 

Pěkný den,..

úterý 23. dubna 2024

Nová spolubydlící

 ..Brenda byla doma, čekala až přijde další zájemkyně o bydlení. Nakonec je to lepší, podělit se o nájem..

 ..Přišla Mia..
Mi: Ahoj, já jsem Mia. Přišla jsem na tvůj inzerát. Br: Ahoj. Jsem Brenda, vítám tě. Spolubydlící chci kvuli nájmu, podělily bysme se. Říkám to radši rovnou. Mi: Rozumím, v týhle době je to lepší. Br: Chci se domluvit hlavně kvůli částce. Snad s ní nebudeš mít potíž. Mi: Vůbec ne, souhlasím s ní. Půl napůl, to je fér. Br: Senzace. A od kud jsi? Mi: Žiju tu už delší dobu, ale nastoupila jsem do práce a chci bydlet blíž.

 Br: A kde pracuješ ? Mi: Naše společnost navrhuje doplňky. Kabelky, boty, šperky a tak. Br: No to je úžasné. Já jsem modelkou v Royalty. Mi: Znám je, my s nimi spolupracujeme. Navrhujeme jim doplňky na přehlídky, focení a podobně. Br: Já si myslím, že bysme si mohly rozumět. Mi: I já si to říkám. Br: Takže tu zůstaneš ? Bereš mou nabídku ? Mi: Ano, určitě.

 Br: Tak já tě tu vítám, zabydli se tu a kdybys něco potřebovala, řekni mi. Mi: Děkuju ti.
Br: Rádo se stalo.

 Pěkný den,...

Julie

 ..Krásná barva, ladí k očím..  ..Oboje krásky vedle sebe..   Pěkný den,..